• +45 6061 0077

Office 365 Apps kursus

Office 365 apps kursus

Office 365 - meget mere end blot "Office-pakken i skyen?"
Office 365 indeholder en lang række apps til samarbejde, projektstyring, vidensdeling og præsentation - både for den enkelte medarbejder, for teams og projekter og på tværs af hele virksomheden.
Dette Office 365 kursus sigter på at man lærer de forskellige apps grundigt at kende, så man kan udnytte alle de muligheder der er for samarbejde, projektstyring og vidensdeling i Office 365.


OFFICE 365 APPS - KURSUS MED FOCUS PÅ DE ENKELTE APPS

Hos Office365kursus.dk tilbyder vi kurser, workshops og seminarer med udgangspunkt i både enkelte eller flere udvalgte apps.
Undervisningen kan også sættes op i temaer, som f.eks. kan se sådan ud:

Samarbejde og projektsyring
Her vil følgende apps være udgangspunktet:
Microsoft Teams
• Microsoft Planner
• SharePoint
Disse apps er helt centrale, når det kommer til samarbejde og projektstyring i Office 365. Focus vil være på værktøjerne i de tre apps, og der vil blive gennemgået forskelle, hvordan de er forbundet med hinanden og hvordan de i fællesskab udgør en rigtig stærk platform for teams og projekter. De respektive apps til mobile enheder vil også blive inddraget.

Deling af dokumenter
Her vil følgende apps være udgangspunktet:
• OneDrive
• SharePoint
• Skype for Business
Der er masser af muligheder for at samarbejde og dele filer og dokumenter i Office 365. Focus vil være på værktøjerne i de tre apps, og der vil blive gennemgået forskelle, hvornår man gemmer på enten OneDrive eller SharePoint, teamets dokumenter, deling med eksterne og samtidig redigering i realtid.

Præsentation
Her vil følgende apps være udgangspunktet:
• Sway
• PowerPoint online
• OneNote online
Office 365 tilbyder nogle helt unikke måder at præsentere indhold på online. F.eks. nyhedsbreve, tilbud, varekataloger, undervisnings materiale og interaktive præsentationer. Det giver helt nye muligheder for at servicere kunder, underleverandører, borgere m.m. Brugerne ser indholdet i deres browser, og behøver ikke at have programmer eller software installeret.


Ovenstående er blot eksempler på, hvordan kursusforløb eller workshops kunne sammensættes. Hvis jeres firma eller organisation har brug for andet, skræddersyr vi hos Office365kursus.dk naturligvis kurser, der er tilpasset præcis til jeres behov eller ønsker.