• +45 6061 0077

Profil

Kursus i Office 365

Office 365 kursus - Hvem står bag?

Office365kursus.dk ejes og drives af undertegnede; Frank Jensen.

Som Microsoft Office 365 underviser har jeg undervist alm. brugere, superbrugere og IT-supportere. Jeg har afholdt både hands-on kurser, workshops og webinarer, samt en bred vifte af specialedesignede firmakurser. Et lille udsnit af dem er f.eks et kursus i hele Office 365 miljøet, dokumentdeling i OneDrive og SharePoint, Office 365 apps som Forms, Planner og Sway, SharePoint Online, møder og mødebooking i Microsoft Teams og integration mellem Office 365 og Office-pakken.

I Microsoft Teams har jeg afholdt en lang række kurser, workshops og webinarer - lige fra nybegyndere og til ledergrupper, backend og IT-administratorer. Desuden har jeg afholdt kurser i afholdelse af Gode Onlinemøder

Jeg har solid erfaring med at udvikle og afholde kurser i OneNote, OneNote online og OneNote Class Notebook. Jeg har afholdt OneNote kurser for undervisere i folkeskolen og på videregående uddannelser, for teams og teammedlemmer i firmaer, kommuner og organisationer, med lyst til at udnytte mulighederne i OneNote. Jeg er desuden skarp på alle mulighederne for integrationen mellem OneNote og hele Office 365 miljøet.

Desuden har jeg afholdt utallige kurser, workshops og seminarer i Outlook, Excel, PowerPoint og Word i alle versioner og på alle niveauer.

Min formelle pædagogiske og undervisningsmæssige baggrund er en uddannelse som folkeskolelærer. Jeg har undervist i IT på fuld tid siden 1999 inden for webdesign, grafiske programmer som Photoshop og InDesign og de senere år fortrinsvist i Microsoft Office 365, Microsoft Teams, OneNote samt alle versioner af Microsoft Office på alle niveauer.

Før jeg i 2009 startede op som freelance, har jeg været fastansat underviser hos bl.a. Kompetencehuset i Aarhus, Aarhus Medie- og Designskole, VIA University College Horsens og Jensens Kurser A/S Aarhus.

Min spidskompetence er min evne til at motivere og formidle, så selv svært tilgængeligt stof bliver letforståeligt og nærværende at arbejde med. Jeg er engageret og levende i min undervisning, er en stærk formidler der formår at brænde igennem og er vant til at håndtere en undervisningssituation med mennesker med meget forskellig faglig baggrund – også samtidig. Jeg har en god fingerspidsfornemmelse i undervisningssituationen, har masser af empati og er altid i faglig og pædagogisk øjenhøjde med deltagerne.

Alle kurser og forløb hos Office365kursus.dk aftales, planlægges og udformes i tæt dialog med kunden, så der præcis undervises på de måder og med de problemstillinger og temaer der ønskes. Det sikrer en høj grad af fleksibilitet – både hvad angår tidsramme, antal deltagere, indhold og kursusform.