• +45 6061 0077

Profil

Kursus i Office 365

Office 365 kursus - Hvem står bag?

Office365kursus.dk ejes og drives af undertegnede; Frank Jensen.

Jeg har afholdt Office 365 kurser for superbrugere, alm. brugere, ledergrupper, backend og IT-supportere, og har tilrettelagt og afholdt både hands-on kurser og seminarer, samt en bred vifte af specialedesignede firmakurser.
Et lille udsnit af dem har f.eks. været kursus i hele Office 365 miljøet, dokumentdeling i OneDrive for Business, Microsoft Teams kursus, Office 365 apps Planner, Delve, Yammer og Sway, SharePoint Online, møder og mødebooking i Skype for Business Online og integration mellem Office 365 og Office 2016.

Grundet den tætte integration mellem OneNote og mange Office 365 apps, har jeg afholdt separate OneNote kurser for undervisere i folkeskolen og på videregående uddannelser, for teams og teammedlemmer i firmaer, kommuner og organisationer - alle med lyst til at udnytte de mange muligheder i samspillet mellem OneNote og Office 365 miljøet optimalt.

Min formelle pædagogiske og undervisningsmæssige baggrund er en uddannelse som folkeskolelærer. Jeg har undervist i IT på fuld tid siden 1999 inden for webdesign, grafiske programmer som Photoshop og InDesign og de senere år fortrinsvist i Microsoft Office 365, OneNote, Skype for Business, samt alle versioner af Microsoft Office på alle niveauer.

Før jeg i 2009 startede op som freelance, har jeg været fastansat underviser hos bl.a. Kompetencehuset i Aarhus, Aarhus Medie- og Designskole, VIA University College Horsens og Jensens Kurser A/S Aarhus.

Min spidskompetence er min evne til at motivere og formidle, så selv svært tilgængeligt stof bliver letforståeligt og nærværende at arbejde med. Jeg er engageret og levende i min undervisning, er en stærk formidler der formår at brænde igennem og er vant til at håndtere en undervisningssituation med mennesker med meget forskellig faglig baggrund – også samtidig. Jeg har en god fingerspidsfornemmelse i undervisningssituationen, har masser af empati og er altid i faglig og pædagogisk øjenhøjde med deltagerne.

Alle kurser og forløb hos Office365kursus.dk aftales, planlægges og udformes i tæt dialog med kunden, så der præcis undervises på de måder og med de problemstillinger og temaer der ønskes. Det sikrer en høj grad af fleksibilitet – både hvad angår tidsramme, antal deltagere, indhold og kursusform.