• +45 6061 0077

Office 365 Apps kursus

Office 365 apps kursus

Konkrete værktøjer i Office 365.

Office 365 indeholder en lang række apps til samarbejde, projektstyring, vidensdeling og præsentation. De er samtidig lette at integrere i Microsoft Teams, og de kan tilgåes direkte derfra.

For at kunne udnytte alle de muligheder, er det derfor vigtigt at lære de forskellige apps grundigt at kende, så man forstår deres indbyrdes relationer og sammenhænge. Focus på disse Office 365 kurser vil derfor være på de enkelte apps, hvordan man bruger dem, samarbejder i dem, og hvordan man integrerer dem direkte i arbejdet i f.eks. Microsoft Teams.

Office 365 apps kurser - fokus på de enkelte apps

Jeg afholder kurser, workshops og seminarer med udgangspunkt i både enkelte eller flere udvalgte apps. Kurserne kan afholdes som et fysisk tilstedeværelses kursus, som et online kursus eller som et webinar. Undervisningen kan også sættes op i temaer eller focusere på udvalgte apps - det er helt op til jer.

Office 365 apps kurser - Eksempler

MICROSOFT PLANNER
Microsoft Planner er et samarbejdsværktøj til at håndtere delte opgaver og to-do-lister.
Planner er hurtigt at overskue og enkelt at bruge, og man skal ikke have brugt det ret mange gange, før man føler sig hjemme i værktøjet og kan bruge det.
Man kan gruppere opgaverne efter emner, sortere på opgavernes deadlines, få hurtigt overblik over den ansvarlige for opgaverne m.m.
Planner integreres nemt i MS Teams, og kan fås som en app til de mobile enheder, så man kan have sine delte to-lister-med sig overalt.

MICROSOFT FORMS
Microsoft Forms er en app til at oprette online undersøgelser og afstemninger, tilmeldinger, indsamle feedback fra kunder, medarbejdertilfredshed, evalueringsskemaer, organisere begivenheder og meget mere.
Brugerne kan besvare fra både PC og mobile enheder, og MS Forms organiserer automatisk alle de indkomne svar sammen med tilhørende diagrammer, så det hele let kan analyseres - også i Excel.
Microsoft Forms integreres let i onlinemøder i Teams, så de kan bruges aktivt under et møde.

ONLINEDOKUMENTER I ONEDRIVE OG SHAREPOINT
Online dokumenter er et af de vigtigste elementer for samarbejdet i Microsoft Office 365.
Disse dokumenter gemmes på enten OneDrive eller SharePoint, sammen med de øvrige filer og mapper man arbejder med i Teams.
For at få det fulde udbytte ud af arbejdet med online dokumenter, er det derfor vigtigt at kende alle de gode værktøjer, arbejdsgange og muligheder, der findes på OneDrive og SharePoint.

MICROSOFT SWAY
Sway er en app i Office 365 til at præsentere indhold online. F.eks. nyhedsbreve, tilbud, varekataloger, undervisnings materiale og interaktive præsentationer.
Det giver helt nye muligheder for at servicere kunder, underleverandører, borgere m.m.
Brugerne ser indholdet i deres browser, og behøver ikke at have programmer eller software installeret.
Sway er utrolig enkelt at bruge, og alle kan på få øjeblikke sætte grafisk flot indhold op, og præsentere det online.